Om oss

Berg-Andersen AS

Berg-Andersen AS er en ledende papirgrossist i Norge. Vi er medlem av IGEPAgroup - en av Europas største papirgrossistkjeder. Vårt mål er å skaffe de beste papirprodukter både for grafisk og digital produksjon samt til bruk på kontoret. Gjennom profesjonell rådgivning og høy tilgjengelighet søker vi å bidra til optimal lønnsomhet for våre kunder.

Vi er uavhengige
Konkurranse er nyttig. Derfor er vi en uavhengig papirgrossist, uten fast binding til noen papirfabrikker. Vi selger papir og kartong av høy kvalitet fra de leverandører som tilbyr den beste service på våre markeder. Igepa er en kjede bestående av frittstående grossister i hele Europa. Sammen står vi sterkere for å kunne tilby de produkter markedet etterspør.

Vi leverer dine bulkvarer
Vi tilbyr de produkter våre kunder bruker mest av. Med det mener vi bestrøket og ubestrøket papir eller kartong til den grafiske bransjen. Vi er spesialister på hvitt papir!

Tilgjengelighet
Vi vet at leveringssikkerhet og -hastighet er alt. Derfor har vi det største lageret for bestrøket og ubestrøket papir og kartong i Norge. Og vår distribusjon baserer seg på fleksibilitet tilpasset markedet og ikke faste mønstre tilpasset leverandøren.

Vi kan papir
Vi tilbyr et interessant og høykvalitativt sortiment av hvite papir- og kartongkvaliteter. Og vi gir oss ikke før du har fått det kvalitetspapiret du trenger for å oppnå optimal produksjonskvalitet. Vi bygger våre kunderelasjoner på lang sikt og vår målsetning er å befeste og forsterke vår posisjon; som ledende leverandør av hvitt papir og kartong i Norge.


Berg-Andersen AS | Oslo +47 22 08 99 80 | Bergen +47 55 59 65 00